AromaTouch™ Massage

AromaTouch™ Massage is een bijzondere massage techniek, waarbij dõterra’s essentiële oliën worden gebruikt. De techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Bij AromaTouch™ Massage wordt van de rug tot aan de voeten gewerkt, IMG_1054.jpglangs de meridiaan energiebanen en orgaan contactpunten.  Het is een zachte manier van masseren, zonder het harde kneedwerk, waarbij de essentiële oliën het werk doen. Met name de toepassing met de verschillende oliën heeft als doel het zenuwstelsel te helpen om de balans van het lichaam te herstellen.

De AromaTouch™ Massage bevat 4 stappen: stressvermindering, versterken van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingen in het lichaam en het verbeteren van de communicatie tussen weefsels en organen via het zenuwstelsel. De zintuigen worden geprikkeld, waardoor het centrale zenuwstelsel in actie komt om de fysieke balans te herstellen. Bij elk van deze stappen worden twee etherische oliën gebruikt.

Door de aromatische geuren die vrijkomen, kan je tijdens de massage de werking op zowel jouw lichaam als geest ervaren. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Voorafgaand aan de massage wordt altijd gestart met een anamnese om te bespreken of en welke stressoren er op dit moment spelen en welke essentiële oliën jou hierbij kunnen ondersteunen. De kern van de spanningen kan hierdoor worden aangepakt, zodat verergering van de fysieke of emotionele klacht(en) kan worden voorkomen.

De Aroma Touch Massage met essentiële oliën is een weldaad voor je lichaam en geest.